dipermalukan guru

KPAI

Komisi Perlindungan Anak Indonesia

021-319 015 56


Komisi Perlindungan Anak Indonesia, disingkat KPAI, adalah lembaga independen Indonesia yang dibentuk berdasarkan Undang-Undang Nomor 23 Tahun 2002 tentang Perlindungan Anak dalam rangka meningkatkan efektifitas penyelenggaraan perlindungan anak. Keputusan Presiden Nomor 36/1990, 77/2003 dan 95/M/2004 merupakan dasar hukum pembentukan lembaga ini


0
0

peristiwa ini trjadi kemarin dan membuat saya sangat depresi dan sakithati. kmrn kan aku duduk diem di depan guru. trs aku merhatikan dia pas ngajar, trs aku agak ngantuk megang mataku . trs guru itu ngoneke aku "kamu napa megang* mata? menghina ya? jujur dari hatimu yg paling dalam ." aku jawab "endak ,ngantuk o bu " trs dia meliriki aku sinis. trs dia njelaske lagi plajaran , aku merhatike bar dioneke lg " wajahmu np mrengat mrengut , tiap ada aku di kelas mesti merengut . mbok pikir kwe ki ayu? org ayu ki dari hati bukan dari muka ,  siapa yang setuju? ", (terus murid* pada tunjuk tangan ngetawain aku ) trs dia lanjut ngmg "aku saben liat kamu disini mesty kayak orang ga sisiran . cewek ki meskipun ga bedakan tapi rambutnya harus rapi " sm nadanya nyentak* , itu padahal mukaku biasa , emg kyk gini . bar aku pgn nangis . dioneke lg sama gurunya "wajahmu ki kyk meh nangis kyk meh marah , sifatmu nylekit ni orang ." trs aku ngilatin , dia mlh ngmg lg " Napa pendelak pendelik , nantang?". trs aku bralih pandangan smpek jam selesai . bar aku nangis soalnya udh sakithati bgt (aku cewek), deen ngerti trs bilang "rausah nangis koyok ngono tok wae nangis , cewek* jaman sekarang ki jiwane kuat , nek kamu jiwamu lemah " itu didepan temen* sakkelas , ada yg ngetawani aku juga. trs sejak kejadian itu aku malu bgt dan depresi , jd males kalo berangkat ke sekolah

  • You must to post comments
0
0
By Lydia August 23, 2012 - 9:26 amHi!I just finished Time’s Daughter and absolutely loved it. I really hope you create a sequel because there’s still so many unanswered questions.I can’t wait until your other books are available on nook so I can enjoy them as well!Keep up the great work!
  • You must to post comments
0
0
Interesting points, Justin.I might be wrong, but I think the pacing Brad uses is a feature, not a bug. I think the leisurely amount of time the novel takes to really get the ball rolling would be the biggest ding against it, in my book.
  • You must to post comments
0
0
Tasty. I just made it. The only different thing I did was to puree the curry before adding the chick peas. Nice take. I love trying different versions of this dish.
  • You must to post comments
0
0
Þчõýь хþрþшøù трõýøýó цõýтр. àð÷ûþöõýþ ø рð÷öþòðýþ ôþ þÑÂýþòðýøÑÂ. ÑûðóþôðрѠтрõýøýóу у÷ýðû ýõúþтþрыõ тþýúþÑÂтø ø òþ÷üþöýþÑÂтø ò ÑÂþ÷ôðýøø ÑÂðùтþò.20c0
  • You must to post comments
0
0
Boa noite! Vou fazer este curso! Está decido!Vou analizar a melhor opção para paga-loe farei minha inscrição em breve.Abraço a todos. Valéria
  • You must to post comments
0
0
I'm not sure, Baron. I'm not sure a "League of Democracies" will serve us any better. What would be its purpose? Serve as a counter to the UN Islamofascist/Marxist cabal? That will put us back into an open bipolar competition. And I'm not sure that's where we want to be. At least not with their team having all that oil.
  • You must to post comments
0
0
rasanya tak ramai yg akan ragui keputusan ini sbb Sepah mmg konsistent dari minggu ke minggu. Mungkin persembahan terbaik dtg dari Jozan dlm beberapa episod tetapi Sepah ni – almost semua persembahan mereka adalah up to standard Maharaja! well done Sepah….
  • You must to post comments
0
0
Crazy huh?! Getting the message out is key….doing whatever we can is what matters….thank you for helping me spread the word….for every child! You are making a difference too:) We are compelling….together!
  • You must to post comments
0
0
I hope and pray Mr. P is better and will continue on a 'good spell.'I've been organizing and getting rid of stuff all week. Sure makes me feel good to know I'm getting some things done.I love your new wall color! Hugs,
  • You must to post comments
0
0
Tu sais qu’hier je me suis demandé quand tu allais nous présenter une tenue avec une jupe en cuir, et aujourd’hui mon voeu est exaucé, tu nous en présente une superbe donc je suis pressée de la voir portée. Nos esprits modesques se rencontrent Et la deuxième jupe See By Chloé est également très belle, j’adore ce drapé et suis en train de devenir vraiment accro à cette marque. Et enfin, ce bracelet est vraiment joli. Tu as bien fait de le prendre en noir pour l’hiver et il sera plus facile à assortir.
  • You must to post comments
0
0
ßþÑÂûõ þÿõрðцøø ÿþ уôðûõýøю öõûчýþóþ ÿу÷ырѠýð ÷ðòтрÑÂшýøù ôõýь òõчõрþü ÿрøхòðтøû ÿрøÑÂтуÿ.Òрðчø ôуüðûø чтþ ÑÂтþ þт óð÷þò ð òÑÂúþрõ òыÑÂÑÂýøûþÑÂь чтþ þñрð÷þòðûþÑÂь óõüðтþüð.âõÿõрь þýø óþòþрÑÂт тþ чтþ ýðôþ ûõчøть ûõúðрÑÂтòðüø чтþ Ã’Ñ‹ ÿþÑÂþòõтуùтõ ôþúтþр.
  • You must to post comments
0
0
meh iam not sure. i want to say warrior or priest but if there casting animations are wierd or plain stupid then i might be drawn away from the priest. (from what ive seen iam still meh about it )
  • You must to post comments
0
0
Maya91,Salam… Anda boleh mendapatnya di .Terima kasih kerana maklumat di ePutra ini dapat membantu anda, kami juga mengalu-alukan sumbangan maklumat, cerita dan pengalaman pembaca yang ada kaitan dengan pendidikan.Selamat berjaya untuk anda dan mereka yang akan menduduki peperiksaan STPM.Amie91,Salam… Memang benar, kita tidak boleh terburu-buru membuat keputusan sebelum menilai semua peluang dan pilihan yang ada.
  • You must to post comments
0
0
Hi Kim,Can’t claim exempt because somehow I always end up paying in-it’s a delicate dance with withholding! I’ll up it, and see where I am. I have several pets, and they’ve just become ‘withholding items.’ ********************************************CNN-Wow!Could you move your post to the more recent blogs? This *must* be seen!Did you mean to say ‘And this, **proves** the COLB as a forgery?’
  • You must to post comments
0
0
W'salam Nurul,Boleh naik flight dari Incheon/Gimpo. Kalau naik feri boleh naik dari banyak port - Incheon, gimpo, mokpo, jangheung etc..Akak still ada kat Jeju Island. So far so good and kalau nak cover all places memang tak sempat and quite expensive via taxi.
  • You must to post comments
0
0
Hallo Christiene,Het doet denken aan een vakantie in verre zonnige oorden. Wanneer de nachten zwoel zijn, de maan de wereld verlicht met haar helderheid, wanneer de zee zachtjes zorgt voor achtergrondmuziek. Ontspannend en genietend van de stilte, het ruisen van de wind, de geur van de zilte lucht, lichtjes die dobberen op het water... en dan wakker worden en nagenieten van een unieke droomreis. Alweer knap verwoord en schitterend op doek gezet...
  • You must to post comments
0
0
Thank you a lot for giving everyone remarkably brilliant chance to discover important secrets from here. It is often very beneficial and also packed with a lot of fun for me personally and my office friends to visit your website at a minimum thrice a week to see the fresh guides you have got. And indeed, we’re usually fulfilled with the unique creative concepts you serve. Some 4 tips in this post are undeniably the very best we have ever had.
  • You must to post comments
0
0
E EUE NEM SEI DE QUE EH ESSA DIVIDA DE 29.0000 KE ELA FALOU KE O SALAO TEM…SE EU NAO CONCORDAR COM OS NONOS MOVEIS KE ELA KER COMPRAR, COM A NOVA COMRA D EOUTRA SALA PARA AMPLIAR O SALAO OU DESPEDIDA DE LAGUM FUNCIOARIO, MEMSO EL ATENDO 60% E EU 40% ELA PODE FAZER
  • You must to post comments
0
0
I think the virtual run is a great idea! I love runners coming together for a good cause. The time change does help me get in the holiday spirit so I guess it isnt all bad!
  • You must to post comments
0
0
Well I deifnitely agree that a stand alone book has to have a really great ending otherwise it leaves you feeling ripped off! I haven't read the book you mentioned but I defintiely will! thanks for joining this week!
  • You must to post comments
Showing 1 - 20 of 212 results
Your Answer
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website